سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

وزیر کار: 2.5 میلیون نفر از کالابرگ الکترونیک استفاده کردند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به اقبال عمومی به کالابرگ الکترونیک گفت: در همین نوبت اخیری که بحث کالابرگ الکترونیک اعلام شد، 2.5 میلیون نفر از این مزیت استفاده کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حاشیه نشست صبح امروز هیأت دولت، در جمع خبرنگاران گفت: تمام زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری کالابرگ الکترونیک تکمیل شد و در حال حاضر در گستره کشور فعال است.

 

وی افزود: خوشبختانه نزدیک به 150 هزار فروشگاه به سامانه متصل است و هر چه زمان می‌گذرد، اقبال عمومی به این مقوله بیشتر خواهد شد.

 

مرتضوی تصریح کرد: در همین نوبت اخیری که بحث کالابرگ الکترونیک اعلام شد، 2.5 میلیون نفر از این مزیت استفاده کردند.

 

وزیر کار در ادامه یادآور شد: در لایحه بودجه 1403 نیز به همین موضوع توجه ویژه ای شده است.

 

وی در مورد مصوبه مجلس پیرامون بازنشستگی گفت: منابع پرداخت مستمری و حقوق بازنشستگان از کسورات قانونی کارمندان و شاغلین در بخش خصوصی و عمومی تامین می شود با توجه به افزایش میانگین امید به زندگی ضریب پایداری و پشتیبانی صندوق ها که در چارچوب مقررات و شاخص های بین المللی ۶ نفر حقوق بگیر به یک نفر بازنشسته می باشد، به شدت کاهش یافته است.

 

وزیر کار ادامه داد: در صندوق تامین اجتماعی که بهترین صندوق است چهار و یک دهم حقوق بگیر به یک بازنشسته است، در صندوق بازنشستگی کشوری هفت دهم حقوق بگیر به یک بازنشسته است، بسیاری از صندوق ها، صندوق بسته تعریف شده اند و علت این است که میانگین شاخص امید به زندگی و ضریب پشتیبانی کاهش یافته است.پیشنهاد دولت این بود که در طول برنامه برای آحاد کارمندان دولت سه ماه خدمت افزایش یابد در مجلس اصلاح شد.

 

وی تاکید کرد: افرادی که ۲۸ و ۲۹ سال تمام سابقه دارند، مشمول این قانون نمی شود و اجرای این قانون از ابتدای سال ۱۴۰۵ آغاز خواهد شد./ فارس

ارسال نظر